KIRVESJÄRVEN SIMPUKKA

55 m² lämminhenkinen mökki järven rannalla

 

Viihtyisä ja lämminhenkinen puurakenteinen loma-asunto rauhallisella paikalla Kirvesjärven rannalla. Terassi mökin välittömässä läheisyydessä, näkymä kauniille Kirvesjärvelle. Naapurimökki Rokuan Unelma on 20 metrin päässä, ja se on mahdollista vuokrata yhdessä Kirvesjärven Simpukan kanssa. Molempiin mökkeihin ovat lemmikkieläimet tervetulleita.

Kapasiteetti: 2 + 2 henkilöä

Koko: 55 m² (2 krs.)

Peruskorjattu: 2008

Varustelu:

 

Tupakeittiö: ruokapöytä, 6 hengen astiasto, sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, pakastelokero, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin
Makuuhuoneet: alakerrassa vuodesohva (140x200cm), yläkerrassa sängyt (3x80cm, joista kaksi on yhdistettynä ja lisäksi levitettävä tuolisänky)
WC, suihku, puulämmitteinen sauna
TV, hiustenkuivaaja, DVD-soitin, radio, CD-soitin, silitysrauta ja -lauta, potta, lapsiportit portaiden yläpäässä 
Takka (takkapuut sisältyvät hintaan)
Pihakalusto
Pelastusliivit yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle

Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen

Uloskirjautuminen: klo 12.00 mennessä

Varaus- ja peruutusehdot:

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Kirvesjärven Simpukan mökkivarauksia.

 

Lähtösiivous ja liinavaatteet eivät kuulu vuokrahintaan. Kysy lisäpalvelua tarvittaessa: info@rokuaoutdoors.com. Lomakohdetta ei saa luvatta käyttää useampi henkilö kuin mitä kapasiteetiksi on ilmoitettu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomatontilla ilman mökinomistajan lupaa on kielletty.

 

Onnistuneesta varauksesta saatte viestin sähköpostiinne.


Peruutuksista on aina viipymättä ilmoitettava sähköpostitse: info@rokuaoutdoors.comVahvistetun ja maksetun varauksen perumisesta pidätämme aina peruutusmaksun 30 €. Jos varaus perutaan vähintään 48 tuntia ennen varauksen suunniteltua alkua, maksamanne maksu palautetaan ilmoittamallenne tilille. Jos varauksen alkuun on alle 48 tuntia peritään koko varauksen hinta.

Mikäli varauksen peruutuksen syy on varauksen tekijän tai samassa taloudessa asuvan sairastuminen, vakava onnettomuus tai kuolema, palautetaan kaikki saadut suoritukset, lukuun ottamatta 30 € peruutusmaksua. Pyydettäessä on toimitettava luotettava todistus peruutuksen syystä.