PATIKOINTI & RETKEILY

​Viimeisimmän jääkauden muovaamat maisemat luovat unohtumattomat puitteet retkeilyyn. Valkoiset jäkälämatot, vanhat männiköt ja lukuisat pikkujärvet saavat ihastelemaan luonnon kauneutta liikkuessasi Rokualla. 

Kulje jääkauden muovaamissa maisemissa ja ihaile harjuja, dyynejä, suppakuoppia ja jäkäläkankaita. Lepuuta silmiäsi ja virkisty luonnonkauneuden keskellä ohjatulla kävelyllä. Kuljemme luontoreittejä pitkin. Kesto n. 1,5 tuntia.

Henkilömäärä: max. 30 

Varustus: Säänmukainen ulkoiluvaatetus. Varaa myös juotavaa / oma juomapullo retkelle. 

Ohjatut paljasjalkakävelyt ilmojen salliessa, Rokuan kansallispuiston upeassa maastossa. Rokuan maasto on kuin tehty paljasjalkakävelyyn.

Nautiskele Rokua Geoparkin luonnossa! Maastoruokailu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia kokkimme loihtimasta lähiruokamenusta luonnon ympäröimänä Kirvesjärven kodalla tai Pookivaaralla. 

Henkilömäärä: 10-20

Alkupalaksi virkistävä marjasmoothie. Pääruoaksi Rokuan herkkutatti-savuporokeitto ja paikallista leipää + voita. Jälkiruoaksi mustikkarättänä ja nokipannukahvit

Alueen reittikarttoja noudettavissa muun muassa Rokua Health & Spa Hotellin vastaanotosta (Kuntoraitti 2, Rokua) ja Rokuanhovilta (Jaakonjärventie 43, Rokua)