• White Instagram Icon
  • Rokua Outdoors Facebook

Ota yhteyttä

E-mail: info@rokuaoutdoors.com

Rokua Outdoors, keskusvaraamo Suppa

Jaakonjärventie 2, 91670 Rokua, FINLAND

Rokua Outdoors

www.rokuaoutdoors.com © 2019 Rokua Outdoors

ROKUA HEALTH & SPA HOTEL

Majoitu mukavasti hotellissa

 

Rokua Health & Spa kylpylähotellissa nukut yösi hyvin ja nautit olostasi. Rokua Geoparkin sydämessä sijaitsevan hotellin ovelta pääset suoraan patikkareiteille ja kylpylän suurista ikkunoista voit ihastella Rokuan kuvankaunista luontoa.

Tarjolla on standard 2-hengen huoneita ja tilavia perhehuoneita. Kaikissa huoneissa on suihku, wc, tv, puhelin ja internet -yhteys. Lisäksi hotellissa on muutama lemmikkihuone (lemmikkilisä +28€/vierailu, ilmoita lemmikkihuoneen tarpeesta sähköpostitse info@rokuaotdoors.com varauksenteon jälkeen).

Huonehintaan sisältyy:

Aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö

Palvelut:

Kylpylä, Kuntosali, Ravintola, Baari, Pub, Kahvio, Day Spa, Lasten leikkihuone

Sisäänkirjautuminen: klo 14.00 alkaen

Uloskirjautuminen: klo 12.00 mennessä

Varaus- ja peruutusehdot:

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Rokuan Health & Spa hotellin huonevarauksia. Onnistuneesta varauksesta saatte viestin sähköpostiinne, siitä näette teille varatut huoneet ja maksusuoritukset. 


Peruutuksista on aina viipymättä ilmoitettava sähköpostitse: info@rokuaoutdoors.com. Vahvistetun ja maksetun varauksen perumisesta pidätämme aina peruutusmaksun 30 €. Jos varaus perutaan vähintään 48 tuntia ennen varauksen suunniteltua alkua, maksamanne maksu palautetaan ilmoittamallenne tilille. Jos varauksen alkuun on alle 48 tuntia peritään koko varauksen hinta.

Mikäli varauksen peruutuksen syy on varauksen tekijän tai samassa taloudessa asuvan sairastuminen, vakava onnettomuus tai kuolema, palautetaan kaikki saadut suoritukset, lukuun ottamatta 30 € peruutusmaksua. Pyydettäessä on toimitettava luotettava todistus peruutuksen syystä.