ROKUAN UNELMA

108 m² mökki rauhallisella paikalla järven rannalla

 

Tasokas ja viihtyisä puurakenteinen loma-asunto rauhallisella paikalla Kirvesjärven rannalla. Aurinkoinen terassi, josta avautuu upea maisema järvelle. Naapurimökki Kirvesjärven Simpukka on 20 metrin päässä, ja se on mahdollista vuokrata yhdessä Rokuan Unelman kanssa. Molempiin mökkeihin ovat lemmikkieläimet sallittu.

Kapasiteetti: 4 + 2 henkilöä

Koko: 108 m² (2,5 krs.)

Rakennusvuosi: 2004

Varustelu:

 

Tupakeittiö: ruokapöytä, 6 hengen astiasto, keraaminen sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, pakastelokero, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, syöttötuoli
Makuuhuoneet: 1 keskikerroksessa (140cm sänky), 1 yläkerran parvella (2x80cm sänky), pinnasänky ja lastensänky (n. 70x160cm), alakerran takkahuoneessa levitettävä laveri (2 hlö)
2 WC:tä, suihku, sähkösauna
TV, hiustenkuivaaja, DVD-soitin, radio, silitysrauta ja -lauta, potta, lapsiportit portaissa, 
Erillinen takkahuone, 2 varaavaa takkaa (takkapuut sisältyvät hintaan)
Oma ulkogrilli, pihakalusto
Pelastusliivit yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle

Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen

Uloskirjautuminen: klo 12.00 mennessä

Varaus- ja peruutusehdot:

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Rokuan Unelman mökkivarauksia.

 

Lähtösiivous ja liinavaatteet eivät kuulu vuokrahintaan. Kysy lisäpalvelua tarvittaessa: info@rokuaoutdoors.com. Lomakohdetta ei saa luvatta käyttää useampi henkilö kuin mitä kapasiteetiksi on ilmoitettu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomatontilla ilman mökinomistajan lupaa on kielletty.

 

Onnistuneesta varauksesta saatte viestin sähköpostiinne.


Peruutuksista on aina viipymättä ilmoitettava sähköpostitse: info@rokuaoutdoors.comVahvistetun ja maksetun varauksen perumisesta pidätämme aina peruutusmaksun 30 €. Jos varaus perutaan vähintään 48 tuntia ennen varauksen suunniteltua alkua, maksamanne maksu palautetaan ilmoittamallenne tilille. Jos varauksen alkuun on alle 48 tuntia peritään koko varauksen hinta.

Mikäli varauksen peruutuksen syy on varauksen tekijän tai samassa taloudessa asuvan sairastuminen, vakava onnettomuus tai kuolema, palautetaan kaikki saadut suoritukset, lukuun ottamatta 30 € peruutusmaksua. Pyydettäessä on toimitettava luotettava todistus peruutuksen syystä.