• White Instagram Icon
  • Rokua Outdoors Facebook

Ota yhteyttä

E-mail: info@rokuaoutdoors.com

Rokua Outdoors, keskusvaraamo Suppa

Jaakonjärventie 2, 91670 Rokua, FINLAND

Rokua Outdoors

www.rokuaoutdoors.com © 2019 Rokua Outdoors

ROKUANHOVI

Erämaahotelli Rokuan luonnon keskellä

 

Rokuanhovi on elämänmakuinen, savusaunan tuoksuinen majoitus- ja nautiskelupaikka luonnon muokkaamalla Geopark-alueella, kirkasvetisen Jaakonjärven rannalla.

Hotellissa on 24 kahdenhengen hotellihuonetta, joissa osassa on lisävuode mahdollisuus. Kaikissa hotellihuoneissa on wc, suihku, TV ja langaton Internet-yhteys. Hotellihuoneet ovat  siistit ja tilavat.

Huonehintaan sisältyy:

Aamiainen ja hotellin asiakassaunat yleisillä vuoroilla.

Palvelut:

Ravintola, Kahvio, Baari 

Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen

Uloskirjautuminen: klo 12.00 mennessä

Varaus- ja peruutusehdot:

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Rokuanhovin huonevarauksia. Onnistuneesta varauksesta saatte viestin sähköpostiinne, siitä näette teille varatut huoneet ja maksusuoritukset. 


Peruutuksista on aina viipymättä ilmoitettava sähköpostitse: info@rokuaoutdoors.com. Vahvistetun ja maksetun varauksen perumisesta pidätämme aina peruutusmaksun 30 €. Jos varaus perutaan vähintään 48 tuntia ennen varauksen suunniteltua alkua, maksamanne maksu palautetaan ilmoittamallenne tilille. Jos varauksen alkuun on alle 48 tuntia peritään koko varauksen hinta.

Mikäli varauksen peruutuksen syy on varauksen tekijän tai samassa taloudessa asuvan sairastuminen, vakava onnettomuus tai kuolema, palautetaan kaikki saadut suoritukset, lukuun ottamatta 30 € peruutusmaksua. Pyydettäessä on toimitettava luotettava todistus peruutuksen syystä.